De beste woonkamer trend

Als we het hebben over de laatste woonkamer trend kunnen we het natuurlijk maar over één ding hebben. Namelijk Hoekbanken.   De afgelopen paar jaar is het hebben van een hoekbank steeds normaler geworden. Als je dan ook nog naar de meest gekochte kleur gaat kijken zijn het de grijze hoekbanken die deze wedstrijd winnen!

Waarom zijn hoekbanken zo populair geworden?

Nu vraag je jezelf waarschijnlijk af waarom juist hoekbanken zo enorm populair zijn geworden de laatste paar jaar.   Ondanks dat je misschien denkt dat hoekbanken alleen geschikt zijn voor een grote woonkamer is niets minder waar.   Het klopt dat een hoekbank groter is dan de reguliere 2 of 3 zits bank maar wat je vaak ziet is dat mensen hier vaak nog stoelen of een 2e bank bijzetten om voldoende zitplekken te creëren.   Als je het op deze manier bekijkt is een hoekbank juist heel ruimtebesparend!  

De voordelen op een rij

Buiten dat een hoekbank minder ruimte in beslag neemt dan andere banken of banken gecombineerd met stoelen zijn er nog een paar andere voordelen.   Zo kan je op een hoekbank erg lekker voor de tv hangen! Lekker in de hoek met een kussen is, voor mij in ieder geval, één van de meest ideale posities om naar mijn favoriete programma te kijken.   Daarnaast heb je gewoon weg een hele hoop zitplekken extra voor wanneer er bezoek langs komt.   Bij een “normale” rechte bank heb je altijd de leuningen die ervoor zorgen dat je meestal niet meer dan 2 of 3 mensen op dezelfde bank kunt zetten. Bij een hoekbank heb je dat probleem niet.  
Lees tip:  Hoe vind je de beste elektricien in de buurt?
Als je kijkt naar een 3 persoons hoekbank zie je dat, doordat er geen tussen leuningen zijn, je hier vaak 5 mensen een zitplek op kunt aanbieden.   Al met al is een hoekbank dus een uitstekende keuze als je eraan zit te denken om een nieuwe bank aan te schaffen!  ]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.