De beste keus tuinschermen voor een schutting

Door middel van tuinschermen kunt u een mooie schutting maken die dient als afrastering van uw tuin. Echter is de keus uit diverse tuinschermen zo groot dat het bijna onmogelijk is om de juiste keus te maken. Wellicht kunt u de volgende tips lezen voordat u het assortiment tuinschermen en schuttingen gaat bekijken.

Verticale of horizontale tuinschermen

Voordat u een schutting gaat plaatsen is het verstandig om na te denken over de manier van plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld verticale of horizontale tuinschermen. Sommige tuinschermen zijn universeel en dus beide richtingen op te plaatsen, maar over het algemeen dient u deze beslissing dus eerst te nemen voordat u overgaat tot het aanschaffen van de tuinschermen. Wilt u een speels effect in uw schutting? Wellicht is het leuk om horizontale en verticale tuinschermen af te wisselen.

Wilt u een dichte schutting of een schutting met doorkijk?

Tuinschermen kunnen bestaan uit 15 planken maar ook uit bijvoorbeeld 21 planken. Het aantal planken bepaald de doorkijk van de schutting. Een schutting gemaakt van tuinschermen met 15 planken heeft vele malen meer doorkijk dan een schutting gemaakt van tuinschermen met 21 of meer planken. Wellicht wilt u aan de ene kant van uw tuin liever geen doorkijk hebben maar aan de andere kant van de tuin het uitzicht over het naastliggende weiland nog wel zien? Combineer dan met tuinschermen die veel en weinig doorkijk hebben.

Welke houtsoort kiest u voor de tuinschermen waarmee u een schutting gaat bouwen?

Tuinschermen zijn te krijgen in diverse houtsoorten en andere materialen. Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Bekijk vooraf wat de levensduur en de duurzaamheid van het hout is zodat u een goede prijs kwaliteitverhouding kunt maken.
Lees tip:  Wanneer een verhuisbedrijf Den Haag inschakelen?

Meer advies nodig voordat u de tuinschermen voor de schutting aanschaft?

Voor vragen of meer informatie over tuinschermen voor een schutting kunt u altijd terecht bij Tuinhoutdiscount.nl. Neem contact op via ons contactformulier op de website of bel naar: 0172-609298  ]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.