Chesterfield bank

Een Chesterfield bank geniet sinds jaar en dag een niet onaanzienlijke populariteit. Eigenlijk is deze populariteit ontstaan samen met de meubelstijl. Dit voert ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar de achttiende eeuw. Zoals de naam reeds laat vermoeden is de Chesterfield bank ontstaan in… het Engelse plaatsje Chesterfield. Echter is ze inmiddels uitgegroeid tot een stijl die overal ter wereld wordt gewaardeerd. Bij het realiseren van een klassiek Engelse wooninrichting kan een Chesterfield fauteuil eigenlijk niet ontbreken. Dit stijlicoon vormt dan ook de absolute eye-catcher in menig aantal topinterieurs verspreid over de wereld.

De bijzondere uitstraling van een Chesterfield bank

Een Chesterfield sofa is in vele opzichten natuurlijk best bijzonder te noemen. Niet alleen zijn er de kenmerkende “knopen uitsparingen”, daarnaast zijn er ook de afgeronde zijkanten. Bovendien moet het gezegd dat een Chesterfield bankstel zich tot op de dag van vandaag perfect weet te onderscheiden ten opzichte van de massa. Bent u dus niet op zoek naar een twaalf-in-een-dozijn bank, maar wel naar een echt bijzonder exemplaar? Dan is het zonder meer een aanrader om daarvoor te kijken in de richting van een echte Chesterfield!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bent u van plan om een Chesterfield bank te kopen? Dan is het vanzelfsprekend dat u ook even na zult willen denken over de kleur waar de bank over moet beschikken. Kiest u voor de authentieke, klassieke uitstraling van Chesterfield? In dat geval bent eigenlijk aangewezen op de bruine uitvoering die op de markt is terug te vinden. Door de jaren heen zijn er echter ook Chesterfield banken in tal van andere kleuren verschenen. Zou u bijvoorbeeld graag een exemplaar in het rood of in het zwart willen bestellen? Dan is dat perfect mogelijk. Naar welke kleur uw persoonlijke voorkeur dus met andere woorden ook uit mag gaan, het is perfect mogelijk dat een Chesterfield in die kleur verkrijgbaar is.

Lees tip:  Waarom kiezen voor graszoden

Ook perfect integreerbaar in een modern interieur

In eerste instantie wordt er vaak gesteld dat een Chesterfield bankstel vooral tot haar recht komt in een klassiek (Engels) interieur. Betekent dit meteen dat u bij een modern interieur dit type van bankstel maar beter kunt vermijden? Uiteraard niet. Het hangt er een beetje vanaf of u bijvoorbeeld een combinatie van stijlen acceptabel vindt of niet. Is dat niet het geval? Dan kunt u misschien maar beter kijken in de richting van andere bankstellen. Wilt u zorgen voor een beetje contrast in uw interieur? En bent u tegelijkertijd ook op zoek naar een absolute eye-catcher? Dan kan de keuze voor een Chesterfield bank zomaar even snel gemaakt zijn!

Een fantastisch comfort gegarandeerd

Het in huis halen van een Chesterfield bank zorgt er niet alleen voor dat u kunt rekenen op een prachtige uitstraling. Wat bovendien ook te denken van het unieke zitcomfort die deze bank weet te garanderen? Iedereen die gebruik maakt van een dergelijke bank is het er mee eens, comfortabeler dan dit wordt het niet! Verzeker u dus van een veelzijdige en prachtige bank in huis door te kiezen voor een Chesterfield exemplaar! Voor een Chesterfield bank kunt u terecht bij Jan Frantzen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.