Buitencamera aanschaffen?

Een buitencamera aanschaffen kan ontzettend nuttig zijn. Wist u bijvoorbeeld dat inbrekers maar ongeveer een halve minuut nodig hebben om ergens binnen te dringen? Dit is al reden genoeg om buitencamera te plaatsen zodat u alles in de gaten kunt houden. Met goede huisbeveiliging gaat u inbrekers tegen. Als een inbreker ziet dat hij in de gaten gehouden wordt dan denkt hij wel twee keer na of hij dit pand wel als doelwit kiest. Met de gecertificeerde beveiligingscamera’s van Feenstra kunt u altijd met een goed gevoel van huis.                               

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Bij het kopen van een bewakingscamera zijn er altijd een aantal elementen om op te letten. Denk bijvoorbeeld aan de bedrading. Kiest u voor een camera die met bedrading is aangesloten, of gaat u voor de wifi variant? Het grote verschil tussen deze twee zit hem in de veiligheid. De bedrade versie is namelijk een stuk veiliger en betrouwbaarder. Een camera die draadloos is, en werkt via wifi, is eenvoudiger te hacken.   

Maar denk ook aan de kwaliteit van de camera met betrekking tot zicht. Het is belangrijk dat een buitencamera ook ’s nachts en in het donker goed beeld heeft. Denk ook na hoeveel meter de camera scherp moet kunnen zien.  

Kiest u voor een IP camera waar u live met de beelden kunt meekijken?

Heeft u een buitencamera aangeschaft? Hang hem niet zomaar op

Er zijn een aantal aspecten waar u aan moet denken bij het ophangen van de buitencamera. Ten eerste is het belangrijk om de camera goed te richten. Het is namelijk niet toegestaan om bijvoorbeeld de open weg te filmen. Ook gelden er een aantal privacy regels waar u rekening mee dient te houden. Zoek deze dus zeker op voordat u de camera ophangt.

Lees tip:  Een warmtepomp aanschaffen

]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.