Boekenkast op maat


Wil je al jouw literatuur een mooi plekje geven in huis, maar kun je niet de ideale boekenkast vinden? Of wil je bijvoorbeeld een volledige wand omtoveren tot boekenkast? Voor unieke boekenkasten kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar je kunt ook een boekenkast op maat laten maken. Zo komt jouw ’thuis bibliotheek’ helemaal tot zijn recht. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een boekenkast op maat laten maken? Lees dan gauw verder.

Een uniek exemplaar


Er zijn verschillende redenen waarom je een boekenkast op maat wilt. Ben jij een echte boekenwurm en kom je om in de boeken? Of wil je al jouw werk literatuur overzichtelijk kunnen opbergen? Dan zijn de meeste ‘huis-tuin- en keuken’ boekenkasten niet genoeg. Je kunt jouw werkkamer prachtig inrichten met een boekenkast op maat. Laat de boekenplanken de volledige wand bedekken en geniet van een luxe uitstraling. Wil je aan de slag gaan een boekenkast op maat laten maken? Zorg dan dat je inspiratie opdoet en zelf een schets maakt van hoe jij jouw boekenkast voor ogen hebt.

Perfecte afmetingen


Overal kun je een boekenkast op maat maken. Heb je bijvoorbeeld een schuine ondergrond onder de trap? Maak er dan een boekenkast van! Zo geef je jouw woning een bijzondere uitstraling. Wanneer je een boekenkast op maat laat maken, is niets zo belangrijk als de juiste afmetingen. Het is letterlijk minimeter werk dat secuur moet worden uitgevoerd. Een encyclopedie collectie blijft natuurlijk niet goed staan wanneer de boekenkast een aantal centimeter te kort is. Wanneer je een boekenkast op maat laat maken, zullen de ontwerpers en ontwikkelaars zelf de afmetingen komen opnemen.

Lees tip:  Schommel aanschaffen

Jouw eigen boekenkast


Een groot voordeel van het op maat laten maken van een boekenkast, is dat je de volledige controle hebt in het ontwerpproces. Je kunt letterlijk de boekenkast van jouw dromen realiseren. Kies het materiaalsoort, de breedte van de boekenplanken en de hoogte van de kast. Je hoeft niet te schipperen tussen deze eigenschappen en kunt een totaalplaatje creëren. 

Offertes aanvragen
Wil je ook een unieke boekenkast in huis? Laat deze dan op maat maken. Wij raden om verschillende offertes aan te vragen. Zie wat er allemaal mogelijk is voor jouw budget. 

Wil jij ook een boekenkast tot bovenaan het plafond of een leeg hoekje van jouw woning functioneel inrichten? Kies dan voor een op maat gemaakte boekenkast. Zo geef je niet alleen jouw boeken een mooi plekje in huis, ook geniet je van een prachtig interieur.

Bron: 123kasten.nl

]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.