Blyco.com: groothandel woontextiel

  Bent u eigenaar van een fysieke winkel of webshop? Bij Blyco.com bent u aan het juiste adres voor textiel in allerlei uitvoeringen. Blyco is al jarenlang importeur en groothandel van trendy textiel. Van decoratiestoffen tot aan badtextiel, u vindt het allemaal bij Blyco. De wisselende collecties koppelen worden gekoppeld aan topservice van hoog niveau. Creëer een B2B account en bekijk het ruime assortiment op uw gemak online.

Productenaanbod

Bij Blyco vindt u alleen producten van topkwaliteit en dat tegen een zeer scherpe prijs. Een greep uit het aanbod:

  • Kussens
  • Tafellopers
  • Tafelkleden
  • Placemats
  • Spreien
  • Textielposters

Voordelen Blyco

Het kost veel tijd om constant heen en weer te moeten reizen voor de inkoop van uw winkel of webshop. Blyco maakt het u graag een stuk gemakkelijker. Zij staan bekend om een hoogstaande B2B-webshop in textiel en toebehoren. Wat hen onderscheidend maakt is het brede productenaanbod en persoonlijke service. Voordat u overgaat tot aankoop wenst u goed geïnformeerd te worden, hier bent u bij Blyco van verzekerd. De gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar om u te voorzien van advies. Liever het aanbod van dichtbij bekijken? Ook dat is geen enkel probleem. U bent van harte welkom een bezoek te brengen aan de showroom.

Meld u aan

Iedere wedeverkoper in de interieurbranche kan bij Blyco terecht. Het maakt niet uit of u een fysieke winkel heeft of online shop, onze collecties zijn een aanvulling voor iedere winkel. Meld u online aan om zo snel mogelijk bestellingen te plaatsen via onze webshop.

Duurzaamheid

Van bedtexiel tot aan kussens en leuke accessoires, Blyco heeft het voor u. Het bedrijf hecht veel waarde aan gezonde leefomgeving. Als groothandel in textiel dragen zij er zorg voor dat ieder product op een eerlijke en verantwoorde wijze geproduceerd wordt. duurzaamheid speelt hier een grote rol in. Heeft u een vraag over het assortiment of wilt u meer weten over de werkwijze van Blyco? Neem contact op voor meer informatie.

Lees tip:  Wat mag absoluut niet ontbreken in je kantoor interieur?


Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.