Beton cire vloer, zo heb je altijd een unieke vloer

Het kost tegenwoordig geen enkele moeite meer om iets moois en goeds op je vloer te leggen. Integendeel. Er is zoveel keuze uit zoveel verschillende materialen, dat je als consument soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat zeker zo is, is dat de kwaliteit van het gebodene sterk is toegenomen en dat de vloeren steeds fraaier worden en veel meer uitstralen dan voorheen. Als we het dan toch over een vloer met uitstraling hebben, dan moeten we zeker de beton cire vloer noemen.

Elke ruimte wordt meteen een stuk sfeervoller met beton cire

Ja, een beton cire vloer kun je prima een sterke, stoere en sfeerverhogende vloer noemen. Deze vloer past prima bij de moderne en industriële inrichting, maar zeker ook bij de lichtere Scandinavische inrichting. Je geeft je interieur in elk geval een stoer karakter met een beton cire vloer. Elke ruimte wordt meteen meer sfeervol als je voor deze vloer kiest. Beton cire kun je prima omschrijven als decoratief beton. Het is fraai, robuust en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook dat maakt de beton cire vloer aantrekkelijk.

Elke beton cire vloer is een unieke vloer

Beton cire wordt ook wel eens woonbeton of betonstuc genoemd. De beste vertaling is echter ‘geweven beton’. Beton cire is afkomstig uit Frankrijk. Beton cire wordt op ambachtelijke wijze met een sierspaan aangebracht. Op die manier combineer je de kenmerken van een betonvloer met comfort. De goede beton cire vloer is waterdicht, bijzonder gemakkelijk schoon te houden en naadloos als ook warm. Omdat de vloer op ambachtelijke wijze tot stand komt, is elke beton cire vloer uniek. Dit ook door de vegende bewegingen waarmee beton cire wordt aangebracht.

Lees tip:  Groepenkast vervangen: wanneer is dit nodig?

Breng gemakkelijk aan over de al liggende vloer

Daarmee hebben we de voordelen van de beton cire vloer nog beslist niet allemaal benoemd. Zo kun je de dunne vloer vaak gemakkelijk aanbrengen over een al liggende vloer, zolang die vloer maar vast zit en zolang de liggende vloer maar egaal is. De vloer is ook nog eens in veel verschillende kleuren beschikbaar, ook in de trendy grijs- en aardetinten dus. En zo vind je steeds precies die vloer die past bij de rest van je interieur, ongeacht welke stijl je ook hebt gekozen in je woning.

Ook ideaal als je een gezin met kinderen hebt

De vloer is ook ideaal als je kinderen hebt. Dit niet in de laatste plaats vanwege de slijtvaste en krasbestendige eigenschappen van de vloer. Je beleeft jarenlang plezier aan deze unieke vloer die dus als geen ander in staat is om functioneel te combineren met uitstraling. En dat is bepaald niet voor elke vloer weggelegd. Door de verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, is er altijd een beton cire vloer beschikbaar die voldoet aan jouw wensen en die precies aansluit bij de rest van je interieur. De vloer is dus zeer breed toepasbaar. Zeker als je een unieke vloer zoekt, is beton cire echt een aanrader. Want voor al deze voordelen betaal je niet eens de hoofdprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *