Alles wat je moet weten over Thermrad radiator

Thermrad biedt al meer dan 25 jaar een warmte oplossing voor elke woon- of werksituatie die je maar kunt bedenken. Ze hebben een uitgebreide assortiment wat bestaat uit: paneel-, design- handdoekradiatoren en hoogwaardige vloerverwarmingssystemen. Voordat je een Thermrad radiator gaat kopen wil je natuurlijk meer weten over het product. 

Dit zijn de standaard producten van Thermrad

De Thermrad Basic-series

Dit is een standaard uitvoering van handdoekradiatoren die verkrijgbaar zijn de kleuren wit en chroom. Thermrad producten worden vaak gevolgd door een nummer wat het aantal aansluitingen aanduidt. Op de website van Thermrad zien we bij de handdoekradiatoren de  volgende producten: Thermrad Basic-4, Thermrad Basic-6, RVS Lina (de luxe uitvoering) en de Basic-E. De Basic-E is een elektrische handdoekradiator die een grote opmars maakt doordat gasaansluitingen verdwijnen in de nabije toekomst.

De Thermrad Compact- & Super-series

Deze paneelradiatoren kunnen door hun ontwerp in vrijwel elke situatie worden toegepast.

De Thermrad Compact radiatoren zijn voorzien van een sierrooster en zijbekleding. De warmte doorlatende sierlijsten geven de radiator een mooi uiterlijk en dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af. De radiatoren zijn door de beschermende omkasting altijd kindveilig en daardoor ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen.

De Thermrad Plateau-series

In deze serie vinden we verticale radiatoren. De Thermrad Plateau’s worden uitgevoerd met een luxe omkasting en een vlakke voorzijde. Net als de Compact, hebben de Plateau-series vele toepassingsmogelijkheden. Vooral in smalle en kleinere ruimtes zijn deze verticale radiatoren uitermate geschikt.  

Kwaliteits-voordelen van een Thermrad radiator

  • Thermrad radiatoren dragen bij aan een hoger wooncomfort
  • Uitgebreid online assortiment: paneel-, design- handdoekradiatoren en vloerverwarming
  • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Duurzaam in gebruik
  • Geen onderhoud nodig
  • Metalen en aluminium onderdelen zijn geschikt voor recycling en hergebruik
  • Zeer gunstig prijsniveau
Lees tip:  5 Tips voor het inrichten van je thuiskantoor

Lees onze andere artikelen over duurzaamheid en verwarming hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *