foto’s op te hangen zonder fotolijst

5 originele manieren om foto’s op te hangen zonder fotolijst!

Foto’s in huis geven een persoonlijke touch aan je interieur, maar er zijn veel meer manieren om foto’s toe te voegen in huis dan alleen een fotolijstje. Wil je graag je persoonlijke foto’s in huis hebben hangen maar weet je niet hoe, of zoek je een orginelere manier dan fotolijstjes ophangen of wegzetten? In dit artikel geven we 5 tips om je foto’s op een leuke manier in huis te hangen.

1. Foto’s op canvas

De eerste manier waar je waarschijnlijk zelf ook al aan hebt gedacht zijn foto’s laten drukken op canvas. Door een foto op canvas af te drukken krijgt je foto meteen stoerdere uitstraling! Kun je niet kiezen? Dan kan je ook een collage van foto’s op canvas laten afdrukken. Het voordeel van foto’s op canvas is dat je ze op een mooi groot formaat kunt afdrukken!

2. Een eigen foto op hout laten maken

Vind je een foto op canvas niet creatief genoeg? Dan is er ook nog de mogelijkheid om een foto op af te drukken op hout. Door het gebruik van multiplex hardhout met een whitewash voorbehandeling wordt de kwaliteit van je foto bewaard. Op deze manier krijgt je foto een robuuste en industriele uitstraling, een echte eye catcher in je woning!

3. Losse foto’s op plakken in een vorm

Heb je veel losse foto’s of bijvoorbeeld polaroids? Deze kun je ook gewoon in een leuke vorm op de muur plakken! Wat dacht je van een hartje of driehoek of juist een wat meer abstracte vorm. Je kunt ook een kleine wand in je woning volledig beplakken met foto’s. Dat is pas een echte fotowand!

Lees tip:  3 bewezen tips om van huisstofmijt af te komen

4. Industriele touch met een wandrek

Vind je losse foto’s op de muur niet zo een leuk idee, dan is er nog de mogelijkheid om ze op een wandrek te hangen. Wandrekken zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Vaak zijn ze van metaal gemaakt wat dus meteen een industiele sfeer geeft. Hang al je kleine foto’s, kaartjes en andere bijzondere herinneringen met knijpertjes of magneetjes aan het wandrek, zo simpel is het.

5. Fotobehang

Last, maar zeker not least is fotobehang. Fotobehang is een makkelijke manier om een wauw effect aan je interieur te geven! Het is ook mogelijk om je eigen foto af te drukken op behang. Zo heb je niet alleen een mooie eye catcher, maar ook nog eens een hele persoonlijke! Iets originelers ga je niet vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *