De badkamer veranderen met Beton ciré

Het veranderen van een ‘gewone’ badkamer naar een badkamer met een beton gebaseerde bouwproduct is een enorme uitdaging. Dat product met genoeg stijl en finesse vervaardigen om er een centraler en opvallender object van te maken, zou eigenlijk als een kunst moeten worden beschouwd. Dat is normaal gesproken ook de reden waarom architecten, die op zoek zijn naar een industrieel interieur, vaak overgaan op hoogwaardige betonproducten die duurzaam zijn en een zekere hoge prijs hebben – producten die er doelgericht, sterk en zeldzaam uitzien. Alleen zo moeilijk hoeft het tegenwoordig niet meer te zijn. Je kunt je badkamer eenvoudig laten renoveren, of zelfs zelf kunnen renoveren naar een badkamer van beton ciré.

Van de vloer, tot de wanden en de wasbakken; zelfs zoiets eenvoudigs als een gootsteen kan met dit cementgebonden materiaal worden bewerkt in plaats van het gebruik van een traditionele beton of keramiek soort, waardoor het gevoel van een eenvoudige badkamer of keuken wordt veranderd in iets kenmerkends en moderns. En helemaal volgens de laatste trends!

Tegenwoordig zoeken architecten ook naar manieren om hun projecten er ‘vriendelijker’ uit te laten zien en aan te laten voelen door bouwmaterialen te kiezen die er niet overdreven ontworpen of plastic uitzien. Een slijtvaste bestonstuc zoals Beton ciré is hiervoor de perfecte uitkomst. Het geeft, net als natuurlijk hout, de projecten het rauwere en onaangetaste karakter dat veel ontwerpers en hun klanten verlangen, doordat je het op elke manier en met welk reliëf ook mogelijk zou kunnen aanbrengen. Hoewel betonnen gootstenen – van alle dingen – slechts één detail zijn, kan dit al het verschil maken en de look geven waar je naar op zoek bent. Beton ciré kan naadloos in elke ruimte verschijnen en maakt meteen een gewaagd statement. 

Lees tip:  Comfortabel de nacht door met boxsprings

Heb je naar aanleiding van dit artikel meer interesse gekregen? Bekijk dan een dé Beton Ciré webshop van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *