4 kampeertips waar je mee op reis kunt!

Ga je voor het eerst kamperen? Dan is deze blog voor jou. Voor je goed en wel op reis kunt is het handig om vooraf je reis goed voor te bereiden. Hierdoor kom je nooit voor verassingen te staan. Een goede voorbereiding is het halve werk. In deze blog lees je 4 tips die je hiermee helpen. 

Tip 1: oefening baart kunst

Vooraf is het handig om te oefenen met het opzetten van je tent. Dit kan een enorme struggle zijn. Door vooraf te oefenen voorkom je dat je je de middle of nowhere je tent niet kunt opzetten. In het ergste geval is er geen hotel in de buurt waardoor je de nacht in de buitenlucht moet doorbrengen. 

Tip 2: neem goede uitrusting mee

Een goede uitrusting het belangrijkste als je gaat kamperen. Het is daarom belangrijk om een goede tent, slaapmat, kleding etc. Mee te nemen. Bedenk vooraf ook welke activiteiten je tijdens het kamperen gaat doen. Ga je bijvoorbeeld een berg beklimmen dan is het verstandig om goede wandelschoenen mee te nemen. 

Tip 3: zorg voor eten

Als je gaat kamperen weet je maar nooit waar je terechtkomt. Het is daarom verstandig om jezelf te voorzien van de basisbehoeften eten en drinken. Neem altijd genoeg te drinken mee als je een reis voor de boeg hebt. Daarnaast moet je ook genoeg te eten meenemen om te voorkomen dat je iks te eten hebt in een noodsituatie

Tip 4: zorg voor vermaak 

Verveling kan toeslaan als je gaat kamperen. Neem daarom iets mee om jezelf te vermaken. Dit kan een spel zijn of bijvoorbeeld een goed boek. Je wilt of kunt misschien wel niet zoveel spullen meenemen. Daarom is het belangrijk dat je een activiteit klein en makkelijk mee te nemen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *