Boor

4 beste accu boormachines voor de echte klusser

Als je op zoek bent naar de beste accu boormachine voor je volgende huisverbeteringsproject, bent je bij ons aan het juiste adres. In dit blogbericht bespreken we 4 van de beste boormachines die vandaag op de markt zijn. We zullen het hebben over wat elke boor uniek maakt en hoe het kan helpen om je volgende project een makkie te maken. Of je nu een professionele aannemer bent of gewoon iemand die graag doe-het-zelf projecten rond het huis uitvoert, er is hier een boormachine voor u!

Kleine boormachine

De eerste boormachine op onze lijst is de Black+Decker LDX120C 20-Volt MAX Lithium-Ion accuboor-/schroefmachine. Deze krachtige kleine boormachine is perfect voor een verscheidenheid van projecten rond het huis. Hij heeft een maximum toerental van 1500 tpm en wordt geleverd met twee accu’s zodat je kunt blijven werken, zelfs als er één zonder stroom komt te zitten. Hij heeft ook een ingebouwde LED-verlichting waardoor je gemakkelijk kunt zien wat je doet, zelfs in donkere hoeken.

Krachtige boormachine

Als je op zoek bent naar een zwaardere optie, is de Dewalt DCD780C20 20V MAX Compact Lithium Ion borstelloze boor/schroefmachine wellicht meer in je straatje. Deze boormachine heeft een maximum toerental van 2000 tpm en is ontworpen voor zwaardere klussen. Hij wordt geleverd met een borstelloze motor voor een langere levensduur en meer vermogen, en met twee lithium-ion batterijen.

Gemiddelde boormachine

Voor iets in het midden is de Makita XFD0618 18V LXT Lithium-Ion borstelloze accuboormachine een goede optie. Hij heeft een maximum toerental van 1800 tpm en wordt geleverd met één accu. Wat deze accu boor echter onderscheidt, is zijn borstelloze motor, die je meer kracht en efficiëntie geeft. Bovendien heeft hij een ingebouwde LED-verlichting, zodat je ook in het donker goed kunt zien wat je doet.

Lees tip:  Waar kun je een bladblazer voor gebruiken?

Krachtige accuboormachine

Tot slot, als je een krachtige accuboormachine nodig hebt maar niet veel geld wilt uitgeven, is de Hitachi DS18DSALPow 18-Volt Lithium Ion Compact Pro Driver Boormachine een goede optie. Hij heeft een maximum toerental van 1500 tpm en wordt geleverd met twee accu’s zodat je kunt blijven werken, zelfs als een zonder stroom komt te zitten. Bovendien heeft hij een ingebouwd LED-lampje zodat je gemakkelijk kunt zien wat je aan het doen bent.

Dus daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de beste accu boormachines op de markt van vandaag. Met zoveel opties om uit te kiezen, zal je zeker de perfecte boormachine vinden voor je volgende project. Dus ga naar buiten en ga aan de slag! Je projecten zullen in een mum van tijd klaar zijn met een van deze geweldige boormachines. Bedankt voor het lezen! En veel plezier met boren!

Bron: http://www.toolmax.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *