Bert Plantagie designmeubel

Wat je moet weten als je een Bert Plantagie designmeubel wilt kopen

Bert Plantagie designmeubel kopen? Als je een Bert Plantagie designmeubel wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je alles over het merk, de verschillende producten en waar je op moet letten als je een Bert Plantagie designmeubel gaat kopen. Lees dus gauw verder.

Over Bert Plantagie

Voordat je een Bert Plantagie designmeubel gaat kopen, is het handig om wat meer te weten te komen over het merk. Bert Plantagie is een Nederlands merk dat je het beste kunt omschrijven als stijlvol en tijdloos. De collecties bestaan uit meubels voor eet- en woonkamers en zijn over het algemeen vrij eenvoudig. Het merk onderscheidt zich door alle items met de hand te maken en hiervoor voornamelijk natuurlijke materialen te gebruiken. Dit betekent dat ieder eindproduct uniek is. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Keuzes als je een Bert Plantagie designmeubel gaat kopen

Wanneer je besluit een Bert Plantagie designmeubel te kopen, zijn er talloze varianten om uit te kiezen. Het merk biedt alleen al 60 verschillende kleuren stof en maar liefst 48 kleuren leer aan. Bovendien kan je zelf bepalen wat voor onderstel je op de meubels wilt laten plaatsen. Dus of je nu hoge of lage, dikke of dunne poten onder je tafel wilt, het kan allemaal. Als de bestaande meubels uit collectie niet helemaal voldoen aan jouw voorkeuren, is het daarnaast ook nog mogelijk om kleine aanpassingen door te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een andere stiknaad of de hoogte van het zitvlak.

Lees tip:  Kunstgras in de tuin? Ga voor de voordelen van realistisch kunstgras!

Snelle levering

Voor iedereen die een Bert Plantagie designmeubel wilt kopen, geldt dat je kunt profiteren van een snelle levering uit de voorraad. Dit houdt in dat je kunt kiezen uit een selectie van de populairste producten uit de collectie, die je vervolgens binnen enkele dagen thuis kunt laten bezorgen. Als je deze optie kiest, is het niet mogelijk om persoonlijke aanpassingen door te laten voeren. Je koopt het meubel dus zoals het is. 

Waar moet je op letten als je een Bert Plantagie designmeubel koopt?

Net als bij alle andere meubels, geldt ook als je een Bert Plantagie designmeubel wilt kopen dat je het beste de volgende tips kunt volgen om te garanderen dat je een goede aankoop doet:

  1. Om te beginnen raden we je aan om altijd een bezoek te brengen aan een meubelspeciaalzaak. Dit geeft je de kans om alles van dichtbij te bekijken en ook even te voelen hoe bijvoorbeeld de kussens zitten.
  2. Zorg ervoor dat je de kamer waarin je de meubels wilt plaatsen van te voren opmeet. Zo voorkom je dat uiteindelijk iets koopt dat eigenlijk helemaal niet de juiste afmetingen heeft.
  3. Maak een aantal foto’s van de kamer, zodat je deze bij de hand hebt in de winkel. Dit is ook handig als wanneer je een medewerker om advies vraagt.

Nu je alle nodige informatie hebt, is het tijd om jouw Bert Plantagie designmeubel te kopen. Bert Plantagie meubels koop je hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *