Wanneer is een vernevelaar jouw oplossing?

Je hebt vast een bepaald beeld van een vernevelaar, maar toch zijn we hiermee nog niet zo goed bekend. Een vernevelaar kan je onwijs veel voordelen bieden, vooral als je extra verkoeling wilt op je terras. Heb jij een warm terras of heb je juist een horeca bedrijf met een gigantisch groot terras dan is een vernevelaar de oplossing voor jou. Is een vernevelaar passend voor jou? Wij denken dat dit voor iedereen is, of je dit nu voor particulier gebruik wilt toepassen of juist zakelijk, bij een vernevelaar maakt dit echt niet uit.

Extra verkoeling

Je kent het vast wel de hete zomerdagen en niet weten waar je het zoeken moet. Op het terras is het veel te warm en je kunt er zelfs met een parasol nauwelijks vertoeven. Je kunt met een vernevelaar je terras wel tien graden naar beneden halen, waardoor jij toch een lekker plekje hebt in de zomer.

Verschillende formaten

Je kunt een vernevelaar kopen van ieder formaat, waardoor er geen terras te groot is voor een vernevelaar. Dit maakt dat zowel particuliere klanten als zakelijke klanten hier gebruik van kunnen maken. Er is altijd een vernevelaar passend bij jouw wensen!

Eenvoudige installatie

Het installeren van een vernevelaar is simpel, want het werkt eenvoudig met een plug-and-play principe. Zo is het mogelijk ook voor iedereen dit aan te sluiten en je hebt ook geen bijzondere systemen of grote installaties meer nodig.

Wist je dat?

Wist je dat je met een vernevelaar nauwelijks insecten op je terras hebt? Doordat je het terras verkoelt met de vernevelaar blijven insecten namelijk weg. Dit heeft als voordeel dat je geen bijen of wespen bij je zoete drankjes krijgt, maar ook dat je niet geprikt wordt. Want laten we eerlijk zijn, dat is gewoon erg vervelend.

Lees tip:  Mooi servies kopen?

Is dit de oplossing voor jou?

We zouden wel kunnen stellen dat dit de oplossing voor iedereen is, waardoor iedereen voortaan kan genieten van een lekker plekje in de tuin. Wist je dat een vernevelaar ook goed is voor het fris houden van gewassen? Dat wil zeggen dat je het zelfs kunt toepassen in je kas of in je groentetuintje. Kortom ook voor jou kan dit een hele mooie oplossing zijn. Hoe groot is jouw tuin en weet jij welk formaat vernevelaar het beste bij je past? Je kunt, wanneer je er niet uitkomt altijd een goed advies inwinnen.

Tip: i-mist.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *