badkamerspiegel met verwarming

Waarom een badkamerspiegel met verwarming ideaal is

Overweeg jij het kopen van een badkamerspiegel? Dan ben je vast een aantal badkamerspiegels met verwarming tegen gekomen. Je vraagt jezelf vast af: wat zijn de voordelen van spiegelverwarming in de badkamer? Om antwoord te geven op deze vraag vertellen we in dit artikel waarom een badkamerspiegel met verwarming ideaal is.

Beslagen spiegel is verleden tijd

Stoor jij je ook altijd zo aan een beslagen spiegel als je na het douchen in de spiegel wilt kijken? Door de condens beslaat in de meeste badkamers de spiegel, waardoor je niets meer ziet. Vervolgens droog je de spiegel met een handdoek en ontstaat er overal strepen. De oplossing voor dit vervelende probleem is een badkamerspiegel met verwarming.

Badkamerspiegel met verwarming

Steeds meer mensen kiezen bij het (her)inrichten van hun badkamer voor een badkamerspiegel met verwarming. Elke badkamerzaak heeft tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment met spiegels in verschillende vormen en maten. Een badkamerspiegel met verwarming wordt steeds populairder om de verschillende voordelen. Zo beslaat de spiegel niet meer tijdens het douchen, waardoor je direct na het douchen gewoon in de spiegel kunt kijken zonder dat je deze schoonmaakt met een handdoek. Dit voorkomt strepen en viezigheid op de spiegel.

Bovendien is een spiegelverwarming erg onderhoudsvriendelijk. De verwarming kun je eenvoudig met een handschakelaar aan- en uitzetten. Het voordeel van zo’n schakelaar is dat de verwarming niet altijd aan hoeft te staan.

Hoe werkt een badkamerspiegel met verwarming?

Badkamer spiegels met verwarming bestaan vaak uit twee onderdelen, namelijk: de spiegel zelf en een element voor de verwarming. Het verwarmingselement is zelfklevend en zit aan de achterkant van de spiegel. Dit element zorgt ervoor dat elektriciteit wordt omgezet in warmte, waarmee de spiegel verwarmd wordt. Met als gevolg dat condens geen kans meer maakt en je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel. Zo blijft je spiegel schoon en het zicht goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *