steelstofzuiger

Voordelen van de Miele Triflex HX2 steelstofzuiger

Ben jij op zoek naar een nieuwe stofzuiger? In dat geval is de Miele Triflex wellicht een goede optie, aangezien deze stofzuiger intelligent, flexibel en krachtig is. Met dit apparaat zorg je ervoor dat al het stof wordt opgezogen, zelfs de stof die diep in het tapijt zit. Er is sprake van een innovatief ontwerp waardoor het stofzuigen een gemakkelijk en efficiënt proces is. Daarnaast is er sprake van een hoge capaciteit. Je kunt jarenlang gebruik maken van de stofzuiger, zonder dat het vermogen hiervan afneemt. Verder is er een krachtige elektroborstel waardoor het gebruik van de stofzuigen een stuk gemakkelijker wordt gemaakt.  

Flexibiliteit van het ontwerp

Voor het ontwerp van de stofzuiger geldt dat er sprake is van een flexibel model, waarbij er voldoende reinigingsbehoeften zijn. Er blijft hierdoor geen stof en vuil meer achter. Bij het aanschaffen van een stofzuiger kun je het totale aanbod bekijken bij Miele.nl. Vervolgens kun je kiezen voor een ergonomisch model, waardoor het stofzuigen van grote oppervlaktes geen probleem meer is. De reikwijdte modus zorgt ervoor dat je tevens plekken kan bereiken in moeilijke hoeken of onder banken en kasten. 

Alle soorten vloeren

Bij het aanschaffen van een stofzuiger hoef je geen rekening te houden met een specifiek soort vloer. Voor deze stofzuiger geldt dat die geschikt is voor alle vloeren, het gevolg van de elektroborstel waarmee je het oppervlakte gemakkelijk kunt reinigen. Door het intelligente ontwerp herkent de stofzuiger de vloer en wordt de rotatiesnelheid en het zuigvermogen van het apparaat hierop aangepast. Verder is er sprake van een filterwerking met een percentage van tegen de 100 procent, waardoor de fijnste stofdeeltjes verdwijnen. 

Lees tip:  Een goed lichtplan voor de woonkamer nodig?

Een hygiënisch woonklimaat

De stofzuiger is ten slotte een manier om bij te dragen aan een hygiënisch woonklimaat, geniet het reinigende vermogen. Daarnaast haalt het filter alle allergenen en virussen uit de lucht. Met het vermogen van de accu is het mogelijk om 60 minuten gebruik te maken van de stofzuiger, voordat deze moet worden opgeladen. Het is mogelijk om langer te zuigen, indien je kiest voor een extra accu dan verleng je de gebruiksduur tot wel 120 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *