Tuinkamer op maat

Wilt u graag een tuinkamer op maat laten samenstellen? Dan bent u bij Solarlux aan het juiste adres. Wij luisteren graag naar uw wensen om daarmee aan de slag te kunnen voor een tuinkamer op maat. Kom gerust eens naar onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs!  

Tuinkamer op maat naar uw wensen

Kiest u voor glazen wanden? Een schuifpui of juist wegdraaibare schuifpanelen? Wij bieden diverse mogelijkheden aan. Wilt u graag een passend advies over welke tuinkamer voor uw situatie het meest geschikt is, passend binnen uw budget? Ook dan bent u bij Solarlux aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en geven u een persoonlijk advies op maat.

Het verschil tussen een serre en een tuinkamer

Een serre is een volledig geïsoleerd systeem, waardoor je meer woonruimte creëert. Een tuinkamer is een niet-geïsoleerd systeem, waarmee je als het ware je seizoen verlengt. Met een tuinkamer blijft u verbonden met uw tuin, ook als het regent, hagelt, waait of sneeuwt. Een tuinkamer wordt vooral gebruikt als het in de avond wat afkoelt. Met een kacheltje in de tuinkamer kun je dan toch lang genieten van het buitenleven. Hoewel een tuinkamer vaak niet geïsoleerd is, voelt het toch al gauw aangenaam warm, omdat u uit de wind zit. Door al het glas is de tuinkamer met een zonnetje erop al snel behaaglijk. Meer lezen over onze tuinkamers? Bekijk de blog van Richard! Wilt u graag een tuinkamer op maat laten samenstellen en wilt u eerst wat meer inspiratie? Richard schreef een blog over de voordelen van een tuinkamer. Hierin belicht hij een aantal verschillen tussen de serre en de tuinkamer en biedt 3 voordelen van de tuinkamer.
Lees tip:  Het afsluiten van een geschikte waterschade verzekering

Tuinkamer op maat? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze tuinkamers of direct een tuinkamer op maat laten samenstellen? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoekje aan onze showroom in Nijverdal of neem vandaag nog contact op!  ]]>

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.