Huis opkopen: binnen tien dagen geld op je rekening

Je hebt een nieuwe baan gekregen in een ander deel van Nederland of er komt iemand van je familie te overlijden. In dergelijke gevallen wil je zo snel mogelijk van het huis af. En dat valt in ons land niet altijd mee. Je kunt uiteraard een makelaar inschakelen teneinde je huis zo snel mogelijk te verkopen, je kunt ook kiezen voor een partij die van huis opkopen een specialisme heeft gemaakt. Je huis laten opkopen door een dergelijke partij betekent in bepaalde gevallen dat je al binnen een week van de woning en dus van je dubbele lasten verlost bent.

Huis opkopen? Vul de woninggegevens altijd zeer nauwkeurig in

Huis opkopen? Dat traject begint met het invullen van gegevens over de woning. Het is belangrijk dit zo zorgvuldig mogelijk te doen om het proces ook zo snel mogelijk te laten verlopen. Je huis laten opkopen staat voor snelheid. En ondertussen komen er steeds meer partijen die van huis opkopen hun core business hebben gemaakt. Zeker als je simpelweg van je woning af wilt en soms met een iets mindere prijs al genoegen neemt, is het goed om zaken te doen met een partij die van huis kopen haar specialiteit heeft gemaakt.

Je ontvangt meteen een vrijblijvend bod op je huis

Nadat je een partij hebt gevonden die van huis opkopen haar dagelijkse werk heeft gemaakt, word je uitgenodigd de gegevens van de woning in te vullen. Dat doe je geheel vrijblijvend maar wél altijd zeer zorgvuldig. Op basis van die gegevens hebben specialisten die je huis opkopen een systeem ontwikkeld dat meteen een bod op je huis genereert en je dus meteen een voorstel doet. Accepteer je dit bod, dan wordt er op korte termijn contact met je opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt voor een inspectie. Ook die inspectie zal op korte termijn gepland worden.

Lees tip:  5 tips voor succesvol meubels kopen in een woonwinkel

Geld besparen en al binnen tien dagen geld op je rekening

Je huis opkopen wordt concreet als de inspectie uitgevoerd is en er een definitief bod neergelegd wordt. Is ook dat in orde, dan worden de zaken verder afgewikkeld en heb je binnen tien werkdagen het geld voor je woning op je rekening staan. Sneller gaat niet. Behalve dat je huis snel verkocht is, kun je met deze manier van verkopen ook nog eens veel geld besparen. Je hoeft nu immers geen beroep te doen op een makelaar en al met al is dat vaak een heel aardige kostenpost.

Ook via de NVM makelaar

Je huis snel verkopen kan overigens ook via de makelaar. Zorg dat je huis zo snel mogelijk in de verkoop gaat en dat voor een scherpe prijs. Het organiseren van een open dag kan ook bevorderlijk zijn voor een snelle verkoop. Bij de snelle verkoop van je huis is het eveneens belangrijk een NVM makelaar te kiezen. Of kies voor zekerheid en kies voor Garant Vastgoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *