vloertrends 2021

Dit zijn de vloertrends voor 2021

Van plan om een nieuwe vloer in je woonkamer of elders in huis te leggen? Vloeren vormen de basis van je interieur, waardoor het natuurlijk ontzettend belangrijk is dat de vloer past bij de rest van je huis. Moeite met het kiezen van de perfecte vloer voor bij jou in huis? Lees in dit artikel de nieuwste vloertrends voor dit jaar!

Visgraat vloeren

De visgraatvloer is op dit moment ongekend populair. Social media, woonmagazine en blogs staan ermee vol. Een visgraat motief in je vloer geeft je interieur een chique uitstraling. Wist je dat er vroeger in veel woningen ook al een visgraat vloer lag? Tegenwoordig zijn deze vloeren weer helemaal hip. Visgraat vloeren zijn dan ook overal terug vinden in hedendaagse interieurs. Het leuke aan het dessin van visgraat vloeren is dat dit type vloer past bij vrijwel elke woonstijl. Terwijl het grootste nadeel misschien wel is dat het leggen erg tijdrovend is.

PVC vloeren

Zoek je naar een makkelijke en mooie vloer? Dan zijn PVC vloeren een populaire keuze. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel PVC vloeren, waardoor er voor elk interieur wel een geschikt vloer te vinden is. De voordelen van PVC is dat dit materiaal geluiddempend, vochtbestendig en aangenaam aan de voeten is. Wil je een frisse vloer met een strakke, hippe uitstraling? Dan is een PVC vloer met eikenhouten look een echte aanrader!

Parketvloeren

Houten vloeren blijven nog altijd ontzettend populair. Deze natuurlijke en elegante parketvloeren passen bij elke woonstijl en gaan ook nog eens ongelooflijk lang mee. Ook is het design ontzettend tijdloos, waardoor de vloer na tientallen jaren nog steeds hip is. Er zijn ontzettend veel verschillende afwerkingen, waardoor je de vloer helemaal naar eigen smaak kunt maken.

Lees tip:  5 Tips voor goede vastgoed fotografie

Extra: kies voor hoge plinten!

Kies je voor een van bovenstaande vloeren, dan beschikt je woonkamer binnenkort over een prachtige vloer. Maar wil je de vloer helemaal af maken? Dan mogen bijpassende plinten natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig zijn hoge plinten ontzettend populair. Meer advies of direct een vloer bestellen? Ga naar VloerXL.nl. Jouw droomvloer is onze missie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *