Aupings boxsprings als beste uit de test

Als jij op zoek bent naar een nieuwe boxspring vertellen we je natuurlijk niets nieuws als we zeggen dat dit soms best lastig kan zijn. Niet alleen is het aanbod aan Auping boxsprings vandaag de dag erg groot, maar ook zien we dat al deze boxsprings onderling heel erg kunnen verschillen. Dat maakt de zoektocht niet bepaald makkelijker en daarom gaan we hier in op boxsprings van één enkel merk die jou qua kwaliteit hoe dan ook omver gaan blazen. Lees hier alles de Auping boxsprings die al beste uit de test zijn gekomen!

Beste uit de test: beste voor iedereen?

Voor we verdergaan over alle voordelen die de Auping boxsprings met zich meebrengen, is het goed om te weten dat de ene boxspring voor jou veel beter kan liggen dan de andere boxspring. We vragen je daarom ook om er rekening mee te houden dat een goed getest bed niet meteen voor jou bepaalt of dit een goed bed is. Ga altijd proefliggen bij bedrijven als Slaapspecialist van der Schuit en blijf ook zeker je ogen open houden naar eventuele alternatieven.

Een tijdloos design

Toen Auping werd gevraagd naar een reactie op het feit dat hun boxspring als beste boxspring werd verkozen, gaven ze aan dat dit van doen had met veel verschillende zaken. Allereerst is het goed om te weten dat Auping al tijdens een ‘tijdloos design’ hanteert. Dit betekent niet dat je het design van Auping boxsprings mag zien als oubollig of saai, maar wel als een design dat jaren mee zal gaan. Op het gebied van inrichting en interieur gebeurt er ieder jaar wel iets nieuws in de slaapkamer, dus hoe prettig zou het zijn om een bed te hebben dat altijd bij de nieuwe trends aansluit?

Lees tip:  Knelkoppeling voor overgangen tussen verschillende leidingmaterialen

Kwaliteit is prioriteit

Auping benadrukt dat een boxspring er nog zo mooi uit kan zien, maar het met name gaat om de kwaliteit. Het is heel erg prettig als jij met een glimlach tegen je bed aan kunt kijken, maar als die glimlach verdwijnt wanneer je gaat liggen, heb je toch het verkeerde bed gekocht.

Auping blijft daarom te allen tijde kritisch kijken naar haar vering, frames en matrassen om ervoor te zorgen dat die glimlach ook gewoon blijft of zelfs groter wordt, zodra de consument op de bedden van Auping gaat liggen.

Mix & Match

Tot slot is het goed om te weten dat het bij Auping mogelijk is om te kiezen uit wel 95 stoffen en 8 hoofdborden. Zo weet je zeker dat jij een boxspring kiest die aansluit bij de rest van je kamer, de rest van je huis en natuurlijk bij jouw smaak. Wanneer bestel jij jouw nieuwe Auping boxspring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *