exclusief vastgoed in Antwerpen

Aankooptips voor exclusief vastgoed in Antwerpen

De locatie, geschiedenis en/of de architectuur maakt een vastgoedobject exclusief. In de provincie Antwerpen is veel zogenaamd exclusief vastgoed te vinden. Voor aankoop van een exclusieve woning of een exclusief bedrijfspand vergt de nodige kennis. Het inschakelen van een vastgoedspecialist met ervaring op het gebied van vastgoed in de desbetreffende regio is dan ook verstandig. Zo kun je bijvoorbeeld Heylen Exclusief inschakelen bij aankoop of verkoop van exclusief vastgoed in Antwerpen. In onderstaande artikel geven we handige aankooptips!

Wonen in Antwerpen

Een grote stad biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo ben je altijd in de nabijheid van allerlei diensten, winkels en verenigingen. Wonen in een bruisende stad als Antwerpen is dan ook goed voor een rijk sociaal-cultureel leven. Antwerpen heeft voor iedereen veel te bieden: van gezellige terrasjes en bruisende nachtclubs tot prachtige culturele gebouwen en lange winkelstraten. Antwerpen staat dan ook bekend als mooie en gezellig stad om te wonen. Bovendien is een groot voordeel de bereikbaarheid. Antwerpen heeft natuurlijk een eigen luchthaven en haven, daarnaast is de stad ook nog ontzettend goed bereikbaar via de drie grote autowegen. Vanaf Utrecht is de stad Antwerpen slechts twee uurtjes rijden.

Huizenprijzen

Een nadeel van Antwerpen zijn de hoge prijzen voor vastgoed. Al jaren zit de prijs voor Antwerps vastgoed in de lift door de toenemende vraag naar woningen en bedrijfspanden. Jaarlijks stijgen de huizenprijzen. Een appartement kost circa 200.000 euro, een woning 400.000 euro en exclusief vastgoed vind je vanaf 600.000 euro. De stijgende vastgoedwaarde in Antwerpen maakt de stad ook erg interessant voor beleggers.

Lees tip:  De perfecte rustplek voor honden.

Bepaal de plek waar je wilt wonen

Op zoek naar een exclusieve villa, luxe appartement of een herenhuis in Antwerpen? Dan heb je genoeg keuze aan diverse vastgoedobjecten. Van kastelen en herenhuizen tot luxe appartementen en of een moderne nieuwbouwwoning: de stad Antwerpen heeft ontzettend veel te bieden. Maar uiteraard is het allereerst belangrijk om te bepalen in welke wijk je wilt wonen, alvorens je op zoek gaat naar exclusief vastgoed. Ga dan ook altijd op onderzoek uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *