Sleutel afgebroken in het slot

Het is iets wat iedereen kan overkomen, je draait het slot open en loopt gehaast nog even naar binnen om snel iets te pakken. Terwijl je naar binnen gaat blijf je haken aan de sleutel en krak, de sleutel breekt af in het slot. Je kunt de deur niet meer op slot doen en dus kan je niet weg, wat doe je dan?

Onlineadvies vragen

Natuurlijk staan er op het internet heel wat trucjes om de sleutel dan uit het slot te halen. Je kan bijvoorbeeld met een vulling van een lijmpistool proberen om het afgebroken stukje sleutel te pakken te krijgen of met luchtdruk proberen de sleutel eruit te drukken. Op het internet staat het vol met trucjes als deze maar vaak heb je dan net niet de goed spullen in huis om deze bouwwerken te maken. En omdat de deur niet op slot kan kun je ook niet even snel naar de winkel om de benodigdheden te halen.

Hulp van een slotenmaker

Vaak is de snelste oplossing gewoon een slotenmaker te bellen. Slotenmaker den haag staat altijd paraat voor klusjes als dit. Zij begrijpen dat je niet graag je huis onbewaakt achterlaat in deze drukke stad en staan voor je klaar. Als je belt komt een slotenmaker vaak vrijwel meteen. Als je sleutel is afgebroken in het slot kan een slotenmaker de sleutel er vaak uithalen maar lukt dit niet dan kan hij er een nieuw slot in zetten en vaak is dit ook erg snel gedaan. De conclusie is dus: raak niet in paniek en ga niet allerlei trucjes proberen die het achteraf alleen maar erger maken maar bel gewoon een slotenmaker want zij kunnen vaak binnen een mum van tijd jouw slot repareren.

Lees tip:  Zo houd je het water in je spa schoon!

Bron: Locksmith the hague

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *